De Bavaria Zeilclub is de vereniging van enthousiaste Bavaria zeilers in Nederland en telt ruim 900 leden. De BZc behoort daarmee tot een van de grootste merkenclubs van Europa. De club is in 1990 door enkele bevlogen Bavaria zeilers opgericht en bestaat al zo'n 30 jaar maar kent nog steeds dezelfde ontspannen sfeer als toen. De vereniging staat open voor iedere Bavaria zeiler in Nederland (en eventueel daarbuiten).

We wensen onze bezoekers een goede vaart over onze website. Je kunt lid worden door je aan te melden. Leden kunnen aanleggen in de Clubhaven waarin nog meer informatie is te vinden en waar je bovendien in het Forum met andere eigenaren van een Bavaria Yacht van gedachten kunt wisselen.

clubvlag

Het lidmaatschap biedt vele voordelen. In de eerste plaats maak je als lid kennis met het netwerk van eigenaren van een Bavaria jacht. Daarnaast kun je deelnemen aan de workshops en evenementen die georganiseerd worden op en rondom de Nederlands wateren. En tenslotte ontvang je een aantal keer per jaar het clubblad Langszij waarin veel informatie en reisverhalen zijn opgenomen. Bovendien wordt via deze website alle informatie makkelijk toegankelijk en kun je via het forum rechtstreeks met de leden ideeën uitwisselen.

Ons Forum wordt door vele leden gewaardeerd als één van de beste in zijn soort  

De opzet van de club is dat we met elkaar de activiteiten van de club vormgeven en ervaren. Deze website is daar een mooi voorbeeld van.

Langszij

Langszij is het full-color clubblad van de Bavaria Zeilclub en verschijnt minimaal tweemaal per jaar. In de Langszij vind u o.a. ervaringen van leden, reisverhalen en verslagen van de vele evenementen die de BZc door het jaar heen organiseert.

11-10-2021

Vanuit de bestuurskamer

Recent heeft het bestuur weer fysiek bij elkaar gezeten en hebben wij een en ander besproken om het programma voor de rest van 2021 en het eerste deel van 2022 vorm te geven.

 «volledig artikel alleen voor leden»

16-07-2021

VACATURE: Bibliothecaris

Vanuit het bestuur zoeken we een nieuwe bibliothecaris. VACATURE Bibliothecaris m/v

 «volledig artikel alleen voor leden»

16-06-2021

Vanuit de Bestuurskamer: Spelregels t.a.v. het Forum

Met enige regelmaat worden wij als bestuur geconfronteerd met het feit dat deze of gene zich op het forum niet gedragen zoals wij van hen mogen verwachten overeenkomstig het Huishoudelijk reglement.

 «volledig artikel alleen voor leden»